Apple vaihdattaa latureita palovaaran vuoksi!

Apple vaihdattaa sähköiskun/palovaaran vuoksi suuren osan vuosien 2003 ja 2015 välillä Mac-koneiden ja joidenkin iOS-laitteiden mukana toimitetuista latureista. Toimenpiteen piiriin kuuluvien JAMKin omistamien laitteiden osalta vaihtovelvollisuus on niiden käyttäjillä. Mikäli jonkin käytössäsi olevan Apple-laitteen laturi sopii kuvaukseen, se on vaihdettava.

Applen tiedote (mukana ohjeet viallisen pistokkeen tunnistamiseksi):
http://www.apple.com/fi/support/ac-wallplug-adapter/

Vaihto onnistuu mm.
– Rajakadun IT-tuessa (Rajakatu 35, FK14)
– Tourulan iLaaksossa (Vapaaherrantie 2). Ota varulta myös JAMKin henkilökortti mukaan.
– Virallista kanavaa pitkin aiemmilla ohjeilla, jolloin tarvitset myös laitteen sarjanumeron