ASIO-tietojärjestelmään kirjaudutaan JAMKin verkon käyttäjätunnuksella ja salasanalla 31.5.2012 alkaen

JAMKin henkilökunta kirjautuu ASIO-tietojärjestelmään JAMKin verkon käyttäjätunnuksella ja salasanalla 31.5.2012 alkaen. Tähän asti käytössä ollut erillinen ASIO-käyttäjätunnus ja salasana poistuvat käytöstä kirjautumisen yhteydessä.

Edellä mainitusta ajankohdasta alkaen ASIO-järjestelmään kirjaudutaan siis samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla kuin JAMKin työasemille ja muihin tietojärjestelmiin.