Eduroam-verkkovierailupalvelu

Eduroam on kansainvälinen langaton WLAN-verkkovierailupalvelu. Monissa korkeakouluissa on tarjolla Eduroam-niminen WLAN- verkko, johon voi nyt kirjautua JAMKin käyttäjätunnuksella. JAMKin kampuksella ei Eduroam-verkkoa vielä tässä vaiheessa ole.

Verkkoon kirjauduttaessa, tunnus annetaan muodossa:

Henkilökunta: käyttäjätunnus@jamk.fi
Opiskelijat: opiskelijanumero@student.jamk.fi

HUOM! etunimi.sukunimi -aliakset eivät toimi Eduroamissa. Käytä käyttäjätunnusta!

Lisää tietoa Eduroamista: https://www.eduroam.fi/
(Em. sivulla mainittua asennuspakettia ei tarvita. Liity vain päätelaitteellasi eduroam-nimiseen WLAN-verkkoon, kirjoita tunnus, salasana ja hyväksy mahdollinen sertifikaatti-ilmoitus.)