HALKO-järjestelmässä huoltokatko to-pe 7. – 8.1.2016 (Järjestelmä toiminnassa)

HALKO-käyttöoikeuksien hallintajärjestelmässä on päivityksestä aiheutuvia käyttökatkoja torstaina ja perjantaina 7-8.1.

Tästä johtuen katkoksia esiintyy:
– salasanan vaihdon välittymisessä järjestelmien välillä
– uusien käyttäjätunnusten luonnissa ja muutostietojen välittymisessä  (Henkilökunta, opiskelijat, ulkoiset käyttäjät ja vierailijat)
– Halkon käyttöoikeuslomakkeissa (mm. jaetut postilaatikot)

Edit: 8.1.2016 klo 9:16
Huoltokatko on ohi ja järjestelmä on toiminnassa normaalisti. Päivitystyö jatkuu erikseen ilmoitettavana ajankohtana.