Helpdesk.jamk.fi uudessa asussaan

Helpdesk.jamk.fi –sivuston sisältöä on tiivistetty ja jäsennetty ajankohtaisten teemojen mukaisesti. Pikalinkit opiskelijoiden järjestelmiin, päivitetyt ohjeet sekä ajankohtaiset tiedotteet ja monipuolinen haku-toiminto ovat kaikkien ulottuvilla.
Lisää sisältöä on tulossa ja myös englanninkielinen sivusto käydään läpi lähiviikkojen aikana.

Sivuston ulkoasukin uudistui. Helpdesk.jamk.fi pukeutui pinkkiin ja sivustolle tulijaa tervehtivät nyt opiskelija-asiakkaamme.

Kun etsit ohjeita, koneesi jumittaa, ohjelmien kanssa on ongelmia tai haluat teknistä lähitukea – ota yhteyttä, olemme klikkauksen päässä!