Huijausviestejä taas liikkeellä

Jälleen näyttää olevan jonkinlainen aktiivisempi huijausviestien aalto meneillään. Automatiikka ei kaikkia viestejä kykene luotettavasti suodattamaan, joten muistakaa olla tarkkana.

Tällä kerralla kirjoitusvirheitä täynnä olevassa sähköpostiviestissä ilmoitetaan että postilaatikon tila on mukamas lopussa ja että uusia viestejä ei voi vastaanottaa ennen kuin käyttäjä vahvistaa tunnuksensa viestissä olevalla verkkosivulla. Viestissä on tuttuun tapaan väärennetty lähettäjäosoite jne.

Jos erehdyt tuonne tunnuksesi antamaan, se päätyy välittömästi rikollisille. Jos olet näin tehnyt, vaihda salasanasi välittömästi ja ilmoita tapahtumasta varmuuden vuoksi myös helpdeskiin!

Esimerkki yhdestä viestistä:
Lähettäjä: järjestelmän ylläpitäjä <info@jamk.fi>
Päiväys: 26. helmikuuta 2015 20.37.43 UTC+2
Vastaanottaja: undisclosed-recipients:;
Aihe: päivitys hälytys
Vastaus: <info@jamk.fi>

postilaatikko on ylittänyt varastointi rajan
joka on 20GB asettamaa meidän ylläpitäjä,
olet parhaillaan käynnissä 20.9GB, saatat
ei voi lähettää tai vastaanottaa uusia viestejä ennen
te uudelleen vahvistaa postilaatikkoon.

uudelleen vahvistaa postilaatikkoon ota
klikkaa linkkiä ja täytä lomake niin
ohjeiden

http://web-jamk.jimdo.com/

kiitos ja anteeksi haittaa
webmail-järjestelmän ylläpitäjä.