Internet Explorer 9 päivitys – Internet Explorer 9 roll-out

Internet Explorer 9 päivitys on laitettu jakoon kaikille työasemille, joissa on käytössä vielä internet explorer 8.
Käyttäjä voi itse asentaa päivityksen haluamallaan hetkellä klikkaamalla oikeaan alareunaan ilmestyvää keltaista varoituskolmiota

Internet Explorer 9 on tällä hetkellä jo 60% koneista. Päivitys tehdään, jotta käyttökokemus ja versiot ovat samanlaiset kaikissa koneissa.

Huom! Mikäli asennusta ei ole tehty 6.3.2012 klo 11:00 mennessä, se asennetaan järjestelmän toimesta pakotetusti.

Internet Explorer 9 update roll-out to workstations at JAMK.
Users can install update from icon in notification area, by clicking the yellow warning triangle.

Notice! If new version is not istalled on 6.3.2012 11:00 AM, it will be installed automatically by system.