iPad/iPhone Exchange sähköposti ja kalenteri asetukset

Jos et ole kertaakaan kirjautunut Exchange postijärjestelmään niin käy ensin kirjautumassa palveluun selaimella osoitteessa webaccess.jamk.fi. Tämän jälkeen voit toimia iPadin ja iPhonen kanssa alla olevan ohjeen mukaisesti.

Valitse Settings -> Mail, Contacts, Calendars -> Add Account…

Valitse Microsoft Exchange

Henkilökunta: Syötä oma sähköpostiosoitteesi, etunimi.sukunimi@jamk.fi muodossa. Aseta domainiksi AD. Aseta oma käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.

Opiskelijat: Syötä oma sähköpostiosoitteesi, tunnus@student.jamk.fi muodossa. Jätä domain kohta tyhjäksi. Käyttäjätunnus kohtaan oma tunnuksesi muodossa tunnus@student.jamk.fi. Salasanaan oma salasanasi.

Kuvaus kenttään voit kirjoittaa mitä tahansa, esimerkissä sähköpostitili on nimetty JAMK Exchange nimiseksi. Tietojen syöttämisen jälkeen valitse oikeasta yläkulmasta Next.

Kun sähköpostipalvelin on löytynyt valitse edelleen oikeasta yläkulmasta Next.

Valitse synkronoitavat tiedot, esimerkissä valitty sähköposti: Mail ja kalenteri: Calendars

Tämän jälkeen Exchange postit näkyvät omana postilaatikkonaan iPhonen/iPadin postiohjelmassa ja kalenterissa näkyvät Exchange kalenterin merkinnät.