JAMK VETUMA – Salasananvaihtopalvelu pankkitunnuksilla

Tietohallinto on ottanut käyttöön uuden itsepalveluperiaatteella toimivan JAMK VETUMA salasananvaihtopalvelun, jonka kautta käyttäjät voivat vaihtaa verkkotunnuksensa salasanan käyttäen omia verkkopankkitunnuksiaan.

JAMK VETUMA-palvelussa käyttäjät voivat
1.) vaihtaa minkä tahansa oman tunnuksensa salasanan
2.) noutaa opintojen/työsuhteen alussa oman tunnuksensa, mikäli se ei ole entuudestaan tiedossa ja vaihtaa samalla tunnuksen salasanan

Yleiset ohjeet ja eri menetelmät JAMKin verkkotunnuksen salasanan vaihtamiseksi löytyvät täältä.

JAMK VETUMA -palvelu käyttää hyväkseen julkishallinnon yhteistä ”verkkotunnistaminen ja –maksaminen” alustaa, josta myös nimessä käytetty lyhenne on peräisin.

Palvelu on luonnollisesti kaksikielinen ja se löytyy osoitteesta https://vetuma.jamk.fi