Käyttäjätunnus/salasana on väärä?

Väärä salasanaMikäli jokin palvelu ilmoittaa että käyttäjätunnus ja/tai salasana on väärä, voi tähän olla kolme eri syytä:

1. Tunnuksesi on lukittu esimerkiksi työsopimuksen päättymisen vuoksi, tai opiskelijoilla esim. valmistumismerkinnän johdosta
  2. Joko käyttäjätunnus tai salasana on kirjoitettu väärin kuten virheilmoituskin sanoo
  3. Mikäli olet määritellyt salasanaasi ääkkösiä, ei kirjautuminen välttämättä onnistu kaikkiin järjestelmiin

Jos olet unohtanut salasanasi etkä saa vaihdettua sitä (ohje), tai tunnuksesi on lukittu, ota yhteyttä opiskelijapalveluihin tai Helpdeskiin.