Kirjautuminen JAMKin verkkoon

JAMKin työasemilla verkkoonkirjautumisikkuna avataan näppäinyhdistelmällä Ctrl + Alt + Delete. Verkkotunnuksen ja salasanan lisäyksen jälkeen napsautetaan nuolikuvaketta, jolloin näytölle avautuu työpöytä.

Työpöytä

Työpöytä ja sen osat

Työpöytäikkunan alaosassa on vaakasuora tehtäväpalkki (Taskbar). Siinä sijaitsevat Käynnistä-valikko, pikakäynnistys-valikko, avoimet ohjelmat ja tiedostot sekä ilmaisinalue. Käynnistä-valikosta avataan asennettuja ohjelmia ja mm. ohjauspaneeli (Control Panel).

Microsoftin ohje työpöydästä | Tehtäväpalkista | Käynnistä-valikko | Ohjauspaneeli

Verkosta ulos kirjautuminen

Verkosta ulos kirjautumiseksi napsauta vasemmassa alakulmassa Käynnistä-painiketta ja valitse Log off.