Lync pikaviesti- ja verkkokokousjärjestelmä päivitetty, huomioi muutokset!

Lync pikaviesti- ja verkkokokousjärjestelmä päivitetty uusimpaan 2013 versioon.

Huomioi seuraavat asiat:

Mobiililaitteissa kannattaa käyttää Lync 2013 -versiota, joka löytyy Windows Phone, Android ja iOS -sovelluskaupoista. Uudella versiolla voi mm. liittyä lync-kokouksiin ja soittaa videopuheluita.
Huom! Lync 2010 -versio saattaa toimia, mutta päivitys kannattaa tehdä heti mahdollisten ongelmien välttämiseksi.

Työasemaan kannattaa päivittää Office 2013, mikäli et päivitystä ole vielä tehnyt. Office 2013 -asennus sisältää Lync 2013 -työasema sovelluksen.
Mac -työasemissa uusin versio on Lync 2011.

Ongelmia? Vikailmoitukset ja kysymykset helpdeskin palvelupyyntölomakkeen kautta.

Järjestelmään tehdään vielä perjantaina 25.10. viimeistelyjä päivitykseen liittyen ja niistä saattaa aiheutua lyhyitä katkoja.

————

JAMKin Lync -järjestelmä päivitetään uusimpaan versioon keskiviikkona 23.10.2013. Päivitys aloitetaan klo 8 ja katkoja esiintyy koko päivän.

Kyseisenä aikana kaikki verkkokokoukset kannattaa järjestää Adobe Connect -järjestelmässä.