Microsoft Office 2013 henkilökunnan asennettavissa

MS Officen uusi versio on asennettavissa käyttäjän valitsemana ajankohtana Windows -työasemasta löytyvän ”Software Centerin” kautta (kuvake löytyy työpöydältä ja sovellusvalikosta).

Asennus poistaa ensin kaikki aiemmat Office 2010 -ohjelmat, jonka jälkeen asennetaan uusi versio. Asennus kestää noin 20min – 1h, riippuen koneen tehosta sekä käytetyn verkkoyhteyden nopeudesta ja se on suositeltavaa tehdä kiinteällä verkkoyhteydellä (ei langattomassa verkossa).

Office 2013 -asennus sisältää seuraavat ohjelmat
– Access
– Excel
– InfoPath
– Lync
– OneNote
– Outlook
– Powerpoint
– Project
– Publisher
– Visio
– Word

Ongelmatilanteissa ota yhteys IT-tukeen helpdeskin kautta.

Keskitetty päivitys kaikkiin henkilökunnan koneisiin tapahtuu näillä näkymin elo/syyskuussa.