Microsoft Office -sovellukset ilmaiseksi opiskelijoille!

Microsoft on päivittänyt Office365:n oppilaitossopimuksen ehtoja ja jatkossa JAMK voi tarjota Office-sovellukset opiskelijoiden omille kotikoneille ja muille päätelaitteille maksutta. Opiskelijoiden maksuton Office-paketti on nimeltään Office 365 ProPlus ja se sisältää mm. seuraavat Office-tuotteet: Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Infopath, Access, Lync, Publisher, OneNote. Lisenssi sallii asennuksen viiteen koneeseen ja käyttöoikeus on voimassa opintojen ajan.

JAMKin Tietohallinto on jo tilannut lisenssilaajennuksen ja latausmahdollisuus lisätään jokaisen opiskelijan omaan Office365-käyttöliittymään heti kun jälleenmyyjä on käsitellyt tilauksen. Tarkemmat ohjeet julkaistaan kunhan tilaus on käsitelty ja lataus on mahdollista (todennäköisesti vielä elokuun aikana).

Opiskelijoiden ei siis kannata tässä vaiheessa ostaa itselleen maksullista versiota Officesta. Microsoft on ilmoittanut, että jo ostettuja Office-versioita ei ikävä kyllä hyvitetä.

Etu koskee vain opiskelijoita. Henkilökunnan osalta toimitaan kuten aiemminkin, eli Office-paketin voi ostaa asennusmedian hinnalla (tarkemmat ohjeet intrassa).

Edit.
Ominaisuus on nyt lisätty kaikille opiskelijoille Office365-portaalissa. Näin saat sovellukset käyttöösi.