Microsoftin DreamSpark Standard -ohjelmat opiskelijoiden ja henkilökunnan käytettävissä

Henkilökunta voi ostaa Microsoftin sovelluksia oppilaitoshintaan Microsoftin ”OnTheHub”-verkkokaupasta.  Nyt samaan palveluun on liitetty myös ilmaiseksi kampussopimuksen myötä tarjottavat DreamSpark Standard -luokitellut sovellukset, jotka sisältävät erilaisia Microsoftin työkaluja lähinnä opiskelun tueksi. Dreamspark Standardin sisältämät sovellukset ovat saatavissa sekä henkilökunnalle, että opiskelijoille.

Ohjelmat ostetaan/ladataan OnTheHub-verkkokaupasta ja sinne kirjaudutaan aina omilla JAMKin verkkotunnuksilla. Dreamspark-tuotteet löytyvät palvelusta omalta välilehdeltään.

Muutamia esimerkkejä Dreamspark Standardin sisältämistä sovelluksista:

– Microsoft Visual Studio
– Microsoft Windows Server
– Microsoft SQL Server

Joillakin yksilöillä on käytettävissä Dreamspark Standardin lisäksi laajempi Dreamspark Premium (entinen MSDN AA), jonka sisältämät tuotteet pyritään lisäämään palveluun myöhemmin.