Mikä on käyttäjätunnukseni?

KäyttäjätunnusJokainen opiskelija/henkilökuntaan kuuluva tarvitsee verkkotunnuksen eli käyttäjätunnuksen päästäkseen kirjautumaan JAMKin verkkoon ja/tai työasemiin.

Verkkotunnus on opiskelijoilla opiskelijanumero ja siihen liitetty salasana ilmoitetaan käyttäjälle tervetulokirjeessä opintojen alussa. Henkilökunnalle tunnukset luodaan automaattisesti työsopimusten perusteella.

Voit noutaa tunnuksen ja vaihtaa sen salasanan omatoimisesti verkkopankkitunnuksia käyttäen salasananvaihtopalvelussa osoitteesta https://vetuma.jamk.fi. Mikäli sinulla ei ole soveltuvia verkkopankkitunnuksia,  tai palvelun käyttö ei syystä tai toisesta onnistu, ota yhteyttä opiskelijapalveluihin tai Helpdeskiin. Varaudu esittämään henkilötodistuksesi.

HUOM!
Joidenkin tunnustyyppien salasanat vanhenevat tietyin väliajoin ja mikäli niitä ei vaihdeta järjestelmän kehotuksesta huolimatta, tunnus lukkiutuu. Mm. POP3/IMAP-clientteja käytettäessä salasanan mahdollisesta vanhenemisesta ei voida ilmoittaa, joten pidä huolta että vaihdat salasanasi riittävän usein tai viimeistään kun järjestelmä muistuttaa asiasta.