O365-palvelussa ongelma (vika korjattu)

Microsoftin O365-palvelu ei ole tällä hetkellä käytettävissä. Vika on palveluntarjoajan päässä, eli JAMKin ICT-palvelut ei voi vaikuttaa tilanteeseen. Tarkempia tietoja vian aiheuttajasta ja kestosta ei ole tähän tietoon. Ongelma näyttäisi koskevan koko Eurooppaa ja mahdollisesti osittain myös muita mantereita.

Päivitys klo 13:40
Ongelma jatkuu edelleen. Microsoft on ilmoittanut selvittävänsa tilannetta.

Uutisointia aiheesta:
http://www.techweekeurope.co.uk/workspace/office-365-european-cloud-outage-181750
http://m.theinquirer.net/inquirer/news/2437650/exchange-email-down-across-europe-as-office-365-stutters
http://www.bit-tech.net/news/bits/2015/12/03/azure-outage-office-365-down/1

Päivitys klo 15:00
Palvelu on jälleen normaalisti käytettävissä.