O365:n kielisyyden vaihtaminen

Office365:n käyttöliittymän päänäkymän kielen vaihtaminen ei tällä hetkellä ole mahdollista kuin ylläpidon toimesta. Mm. Outlookin ja muutamien muiden O365-sovellusten kielisyyttä voi muuttaa itse asetuksista, mutta ei päänäkymän kieltä.

Jos siis haluat että O365:n päänäkymän kielisyyttä muutetaan tunnuksessasi, voit pyytää sitä luomalla tiketin helpdeskiin.

Jatkossa tähän on varmasti luvassa parannusta, mutta tällä hetkellä toimitaan näin.