Office-sovellukset opiskelijoille ja henkilökunnalle

OfficeJAMK tarjoaa Office365-palvelun kautta opiskelijoille ja henkilökunnalle Office-sovellukset omille kotikoneille ja muille päätelaitteille maksutta. Maksuton Office-paketti on nimeltään Office365 ProPlus ja se sisältää mm. seuraavat Office-tuotteet: Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Infopath, Access, Skype for Business, Publisher, OneNote. Lisenssi sallii asennuksen viiteen koneeseen (pc/mac) + Mobiililaitteisiin ja käyttöoikeus on voimassa opintojen/työsuhteen ajan.

Ominaisuus on aktivoitu kaikille Office365-portaalissa. Näin saat sovellukset käyttöösi:

Windows/Mac:

1. Kirjaudu JAMKin Office365-palveluun omilla tunnuksillasi (http://o365.jamk.fi)
  2. Klikkaa yläpalkista Office365 -linkkiä siirtyäksesi palvelun pääsivulle, mikäli et ole siinä jo valmiiksi
  3. Klikkaa ”Asenna Office 2016” ja valitse asennustiedoston tallennuskohde
    • Klikkaa ”Muut asennukset”, mikäli haluat valita vanhemman Officen, tai eri kieliversioita tms.
    • Huom! Tarkista ennen asennusta että koneesi käyttöjärjestelmä ja muut komponentit ovat yhteensopivia (esim. Office 2013:n kanssa käyttöjärjestelmän tulee olla Windows 7 tai uudempi)
  4. Etsi ja käynnistä lataamasi asennustiedosto sieltä minne sen tallensit
  5. Seuraa asennuspaketin antamia ohjeita (asennus on lähes automaattinen)
  6. Käynnistä sovellus ja aktivoi se pyydettäessä omilla tunnuksilla
    • Huom! Tunnus pitää antaa oikeassa muodossa. Opiskelijat: opiskelijanumero@student.jamk.fi /henkilökunta: käyttäjätunnus@jamk.fi

iPad jne:

1. Asenna Storesta ”Word for iPad”,  ”Exel for iPad” ja ”Powerpoint for iPad”
  2. Käynnistä joku ohjelmista ja aktivoi se omilla tunnuksilla
    • Huom! Tunnus pitää antaa oikeassa muodossa. Opiskelijat: opiskelijanumero@student.jamk.fi / henkilökunta: käyttäjätunnus@jamk.fi

Android-laitteet:

1. Asenna Google Play -storesta “Microsoft Office Mobile”
  2. Käynnistä ohjelma ja aktivoi se omilla tunnuksilla
    • Huom! Tunnus pitää antaa oikeassa muodossa. Opiskelijat: opiskelijanumero@student.jamk.fi / henkilökunta: käyttäjätunnus@jamk.fi