Oletko käyttänyt JAMK-käyttäjätunnusta liiketoimintasuunnitelma.com palvelussa? Vaihda salasanasi!

Helsingin Uusyrityskeskuksen ylläpitämään Liiketoimintasuunnitelma.com -palveluun on tehty tietomurto, jonka seurauksena noin 130 000 käyttäjätunnusta ja salasanaa on päätynyt vääriin käsiin.

Sinun tulee välittömästi vaihtaa salasanasi JAMKin järjestelmiin, mikäli olet rekisteröitynyt liiketoimintasuunnitelma.com palveluun käyttäen JAMKin käyttäjätunnusta ja salasanaa!

Muistathan, että JAMKin käyttäjätunnus-salasana -yhdistelmän käyttö JAMKin ulkopuolisissa järjestelmissä on kielletty. Rekisteröitymiseen tulisi siis käyttää muita kuin JAMKin tunnuksia, vähintään on käytettävä aina eri salasanaa!

Ohjeet salasanan vaihtamiseen