Ongelma Travel-matkustuksenhallintajärjestelmässä

Hekilökunnan käyttämässä Travel-matkustuksenhallintajärjestelmässä on ohjelmistopäivityksen jäljiltä havaittu ongelma, joka ilmenee niin, että sivun lataus ei välttämättä onnistu ensimmäisellä yrityksellä. Järjestelmä näyttää käyttäjälle joko tyhjän sivun pelkällä Personec Travel -tekstillä tai ”Server error – JSON.parse” -virheilmoituksen. Ongelmasta saattaa päästä eroon päivittämällä sivua muutamaan kertaan uudestaan F5-painikkeella.

Ohjelmiston valmistaja/toimittaja tutkii tilannetta ja korjaus asennetaan heti kun se on saatavilla.