Ongelmia käyttäjätunnuksien synkronoinnissa (ratkaistu)

Johtuen jaettujen postilaatikoiden näkyvyysongelmien selvittämisestä, on järjestelmien välisiä yhteyksiä jouduttu väliaikaisesti katkaisemaan.

http://oppimateriaalit.jamk.fi/helpdesk/2015/04/07/ongelmia-jaettujen-postilaatkoiden-oikeuksissa/

Tästä aiheutuu mm. se,  että uusia käyttäjätunnuksia ei synny ja salasanan vaihdot eivät päivity järjestelmien välillä. Koskee mm. lyhytaikaisia vierailijatunnuksia.

Päivitys 9.4. klo 9.32: Ongelma on edelleen päällä. Aamulla jonosta on purettu muutokset, mutta yhteydet on katkaistu uudestaan.
Päivitys 9.4. klo 10.28: Ongelmien syy (koodausvirhe) on löytynyt. Järjestelmien väliset yhteydet palautetaan toimintaan piakkoin.
Päivitys 9.4. klo 14.16: Järjestelmien väliset yhteydet on palautettu toimintaan. Käyttäjätunnuksien tiedot ovat purkautuneet jonosta ja päivittyneet järjestelmien välillä.