Ongelmia kirjautumisessa opiskelijoiden uuteen sähköpostijärjestelmään?

Opiskelijoiden uusi sähköpostijärjestelmä (Microsoft Office365 Outlook) löytyy osoitteesta http://webaccess.jamk.fi -> Students.

Kirjoita ”User Name” kohtaan pelkkä opiskelijanumero, esim. a1234 ja salasanaksi verkkosalasana, jolla kirjaudut muihinkin Jamkin palveluihin.

Jos et pääse kirjautumaan, vaihda salasanasi esim. pankkitunnuksien avulla osoitteessa: http://vetuma.jamk.fi tai ota yhteys opintotoimistoon.

Lisää ohjeita: http://oppimateriaalit.jamk.fi/helpdesk/sahkopostipalvelut/pikaohje-uuden-sahkopostijarjestelman-kayttoon/