Ongelmia Outlook-sovelluksen toiminnassa! – Korjattu!

Torstai-illasta lähtien Outlook-sovellus on alkanut kyselemään lähes kaikilta käyttäjiltä salasanaa uudestaan ja uudestaan, eikä se sen vuoksi saa yhteyttä palvelimelle. Oikean salasanan kirjoittaminen ei siis auta. Vika on Microsoftin O365-palvelussa, tilannetta selvitellään.

Outlookin selainversio (https://o365.jamk.fi) toimii normaalisti ja joillakin alustoilla myös synkronointi mobiililaitteisiin toimii edelleen.

Tätä uutista päivitetään sitä mukaa kun tilanteeseen tulee muutoksia. Pahoittelut häiriöstä.

Päivitys klo 9:30
Ongelmaan syy löytyi ja se on nyt korjattu. Kirjautumiset toimivat normaalisti.