Ongelmia henkilökunnan Outlook/Exchange sähköpostissa (ongelma korjattu)

Päivitys klo 10:25

Vika on löytynyt ja korjattu palvelinpäästä. Jaetut postilaatikot alkavat toimia Outlook -sähköpostiohjelman uudelleen käynnistyksen jälkeen.

——————

Henkilökunnan sähköpostijärjestelmässä on tällä hetkellä 26.3. klo 9 ongelma, jota selvitellään.

Joillakin saattaa olla ongelmia sähköpostiin kirjautumisessa, osalla ei aukea jaetut postilaatikot.

Jos Outlook ei käynnisty, henkilökuntapostia voi käyttää Web selaimella osoitteessa: https://email.jamk.fi