Opiskelijoiden sähköpostilistat uudessa sähköpostijärjestelmässä

Opiskelijat ja opiskelijoiden jakelulistat saadaan lisättyä henkilökunnan postijärjestelmän osoitekirjaan vasta myöhemmin syksyllä, koska se edellyttää ns. hybridiympäristön luomista JAMKin oman henkilökunnan Exchangen ja opiskelijoiden Office365-pilvipalvelun välille.

Jotta opettajien kommunikointi opiskelijoille helpottuu, on ASIOon luotu palvelu opiskelijatunnusten listaamista varten.

Sähköpostiviestin lähetys opiskelijaryhmälle:

1) Kirjaudu Asioon normaalisti.

2) Klikkaa etusivulla ensimmäisenä näkyvää linkkiä ”Opiskelijaryhmien Sähköpostilistat”.

3) Hae haluamasi ryhmä ja valitse ”Tulosta listaus selaimelle”

4) Valitse kaikki osoitteet ja leikkaa/liimaa ne Outlook -postiohjelmassa uuden postiviestin ”Vastaanottaja” kenttään.