Opiskelijoille uusia ominaisuuksia Office 365 -pilvipalvelussa

Seuraavat uudet palvelut ovat käytössä opiskelijoille sähköpostin lisäksi:

Lync -pikaviestit ja -online kokoukset

Pikaviestit henkilökunnan ja opiskelijoiden kanssa
Lync Online kokousten luonti

Skydrive pro

– 25G tallennustila omille tiedostoille
– Skydrive pro -ohjelma jolla voit synkronoida tiedostot omalta koneeltasi. Ohjelman voit ladata Microsoftin sivuilta.
– Tiedostojen jakaminen suoraan pilvipalvelusta muille käyttäjille
Skydrive pro -ohjeita

Office Webapps

– Verkkoversiot Word, Excel, Powerpoint, One Note -sovelluksista
Office Webapps -ohjeita

Voit lukea lisää ominaisuuksien käytöstä Microsoftin Office 365 -tukisivustolta.

Huomioithan, että kaikki Microsoftin yleisissä ohjeissa mainitut ominaisuudet eivät välttämättä ole käytettävissä (esim. Office -ohjelmien asennus omaan koneeseen).