Oppilaitoksille suunnattu Microsoftin Starat-kiertue Jyväskylässä 29.11

Starat-kiertue on Microsoftin järjestämä Windows 8 -kiertue, jossa tapahtumapaikkoina ovat yliopistot ja ammattikorkeakoulut ympäri Suomea. Kiertueen aikana opiskelijat ja opettajat voivat osallistua Windows 8 -demotilaisuuksiin ja workshoppeihin, joissa pääsee kokeilemaan uusia Windows 8 -tabletteja. Kiertueen aikana järjestetään myös koulutusta Windows 8 -sovelluksen tekemiseen. Lisäksi kiertueella on mahdollisuus päästä mukaan pedagogiseen kehittämisverkostoon.

Henkilökunnalle järjestetään erillinen ilmoittautumisen vaativa tilaisuus klo 14-16, jossa voi kuulla opettajan kertomana ja konkreettisilla vinkeillä höystettynä, miten hän hyödyntää mm. tablet -laitteita opetuksessa ja erilaisissa oppimisprojekteissa. Kuulet myös miten pääset mukaan opetuksen kehittämisverkostoon, jonka kautta saat huikean määrän lisää käytännön vinkkejä 2010-luvun opetukseen.

Ajankohta:
29.11.2012 Jyväskylän Yliopisto, Agora, Martti Ahtisaari -sali
Tapahtuma järjestetään klo 10-16.00. Sekä opiskelijat että henkilökunta tervetulleita.
Opettajille ja henkilöstölle järjestetään myös erillinen tilaisuus klo 14-16.00, jonne voit ilmoittautua tästä.

http://www.microsoft.com/finland/starat/