Ota työasemasovellukset käyttöön iPadilla

Tiistain 20.3.2012 henkilöstölle suunnatussa  iPad-työpajassamme otamme Citrixin käyttöön. Asennamme Citrix Receiverin iPadille ja tutustumme sovelluksen käyttöön. Citrixin avulla voi käyttää kaikkia JAMKin työasemasovelluksia iPadin avulla.

Tervetuloa tutustumaan Citrixiin 20.3. Rajakadulle, luokkaan B114, klo 13-14!

Tutustu myös blogiin: iPad – Vinkkejä iPadin tehokkaaseen käyttöön

Lisätietoja:
Mari Varonen, verkkopedagogiikan suunnittelija, koulutuksen kehittämispalvelut & Kimmo Hämäläinen, järjestelmäsuunnittelija, tietohallinto