Ota Windows 10 käyttöön ennen kesälomia!

Henkilökunnan osalta JAMKissa siirrytään Windows 10 -käyttöjärjestelmään syyslukukauden alkuun mennessä. Päivitys on kuitenkin suositeltavaa jo tehdä hyvissä ajoin ennen kesälomia, jotta syksyllä ei tule keskeytystä huonoon aikaan. Luokissa olevat työasemat on jo päivitetty.

Ota siis yhteyttä ICT-palveluihin mahdollisimman nopeasti Helpdeskin kautta ja sovi aika oman koneesi päivitykselle!

Huomioitavaa
Koneesta pitää ottaa kaikki omat tiedostot (C-asemalta) talteen ennen päivitystä. Päivityksen yhteydessä tehdään muutoksia, jotka vaativat koneen täydellisen tyhjentämisen.

Miksi päivitetään

• Windows 10 sisältää paljon uudistuksia ja korjauksia, joita ei ole mahdollista hyödyntää nykyisen version kanssa.
  • Windows 7 on jo yli 6 vuotta vanha ja eikä siihen tule enää päivityksiä.
  • Uuden version myötä saadaan käyttöön uusia tietoturvaominaisuuksia, jotka parantavat turvallisuutta ja estävät paremmin haittaohjelmien/virusten leviämisen. Käyttäjien tiedot ovat myös aiempaa paremmin turvassa.
  • Windows 10 tuo mukanaan tuen kosketusnäytöllisille koneille/mobiililaitteille.
  • Voidaan tarjota henkilökunnalle ja opiskelijoille nykyaikainen työpöytäympäristö.