Päivitys Windows 10 -koneille. Asennuksen kesto noin 30-60 minuuttia.

Henkilökunnan Windows 10 -koneille on laitettu jakoon päivitys uusimpaan Windows 10 -versioon.

Asennustoimenpiteet
1) Käynnistä Software Center -ohjelma työpöydältä
2) Valitse ”Windows 10 feature update – Staff” ja valitse ”install”
3) Järjestelmä pyytää uudelleen käynnistystä, jonka jälkeen asennus jatkuu ja kestää noin 30-60 minuuttia.
Käynnistyksen ajankohdaksi kannattaa siis valita aika, jolloin konetta ei tarvitse.
4) Asennus on valmis, kun kirjautumisruutu on näkyvissä normaalisti.

Ongelmatilanteissa ota yhteys ICT-tukeen.

Mikäli asennusta ei tehdä manuaalisesti itse, asentuu päivitys automaattisesti torstaina 13.10.2016 klo 15.00 alkaen.

Huomioitavaa:
– Kaikki asennetut ohjelmat ja tiedostot säilyvät päivityksessä.
– Start-valikko näyttää asennuksen jälkeen oletuksena kaikki asennetut ohjelmat. Uloskirjautuminen/koneen sammutus löytyvät
pienempinä kuvakkeina vasemmasta laidasta.