Remote.jamk.fi -etäkäyttöpalvelussa ongelmia tiistaina 4.12 – Vika korjattu

Remote.jamk.fi -etäkäyttöpalvelussa on havaittu tiistaina aamusta vika, jonka vuoksi palvelua ei välttämättä pysty käyttämään (selain antaa virheilmoituksen ”internal server error”).

Vika liittyy ilmeisesti erään verkon aktiivilaitteen ohjelmistopäivitykseen. Tietohallinto palauttaa ohjelmistosta aamupäivän aikana vanhemman version, joka toivon mukaan korjaa ongelman. Ohjelmistoversion palauttaminen aiheuttaa lyhyen katkoksen muutamiin muihinkin palveluihin (mm. jamk.fi-verkkosivu, optima, wp-sivustot).

Edit. klo 10:40
Ongelma on korjattu ja palvelu on käytettävissä normaalisti.