Sähköpostipalvelut ja Office365

Sähköposti

Sähköpostijärjestelmän käyttö

Sähköpostijärjestelmää voidaan käyttää erillisellä Outlook-työasemasovelluksella, sen web-käyttöliittymällä (”OWA”), mobiililaitteilla sekä ActiveSync, POP3- ja IMAP4-yhteensopivilla postiohjelmilla. Tutustu seuraavassa eri käyttötapojen ohjeisiin.

Office365-pilvipalvelu ja Office-sovelluspaketti

Opiskelijoiden ja henkilökunnan postipalvelu sijaitsee Microsoftin Office365-pilvipalvelussa, joka tarjoaa postien käsittelyssä käytetyn Outlookin lisäksi myös paljon muita ominaisuuksia kuten kalenterin, pikaviestinnän, keskitetyn OneDrive-tallennuspaikan omille tiedostoille, henkilökohtaisesti muokattavissa ja jaettavissa olevan ryhmätyöskentelytilan, sekä  useiden Office-toimistosovellusten verkkoversiot.

Syksystä 2014 lähtien opiskelijat sekä henkilökunta ovat saaneet oppilaitoksen Office365-sopimuksen myötä ladata itselleen Office-toimistosovelluspaketin veloituksetta.