”Sinulle on postia Optimassa”

Uusi toiminto Optimassa tuo Optiman tapahtumat sähköpostiisi.
Sähköpaimenen avulla saat sähköpostiisi tiedon Optiman keskustelualueille tulleista uusista  viesteistä ja kalenterimerkinnöistä. Sähköpaimen käynnistyy 10.11.2010.

Sähköpaimen lähettää kerran päivässä yhden viestin, jossa kaikki Optiman keskustelualueille  tulleet uudet viestit sekä uudet kalenterimerkinnät näkyvät kootusti. Viesti lähetetään  siihen sähköpostiosoitteeseen, joka on Optiman käyttäjäkortissa (jamkin sähköpostiosoite).

Sähköpaimen on oletuksena päällä. Jokainen käyttäjä voi kuitenkin itse määritellä, mistä  työtiloista muistutusviestejä lähetetään ja mistä ei. HUOM! Jos otat sähköpaimenen pois käytöstä, myös Optimasta lähettyjen tiedotteiden ja ilmoitusten saaminen estyy.

Sähköpaimenen määritysten tekeminen:

1. Kirjaudu Optimaan.
2. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta pään kuvaketta, niin pääset Omaan tilaan.
3. Valitse Asetukset.
4. Kohdassa ”Yksityiskohtaiset asetukset muistutusviesteistä” voit valita, mistä työtiloista ET halua saada sähköpaimenen lähettämiä ilmoituksia sähköpostiisi.
5. Tallenna muutokset klikkaamalla OK.

Ohjeet löytyvät myös verkosta osoitteesta http://oppimateriaalit.jamk.fi/optima/sahkopaimen | In English