Skillpages-sähköpostikutsut

Jos saatte sähköpostissa Skillpages-verkostoitumispalvelun kutsuja niin poistakaa viestit, älkää klikkailko viestissä olevia linkkejä tai kuvakkeita.

Viestissä mainitun verkoston aktivoiminen tarkoittaa sitä, että käyttäjä jakaa valitsemansa palvelun (Gmail, Yahoo, Hotmail, Outlook, Facebook) osoitekirjan Skillpages-palvelulle ja ko. palvelu käyttää osoitekirjaa viestien edelleenlähetyksiin. Jos olette viestissä olevia linkkejä jo klikkailleet ja jakaneet osoitekirjanne niin näitä jaettuja tietoja ei voida enää poistaa palvelusta.

Suosittelemme siis poistamaan viestit, ilman että reagoitte niihin mitenkään.