Tarjolla uusia Microsoft-oppimateriaaleja

Käytettävissäsi on nyt uusia Microsoftin ohjeita kätevinä e-kirjoina. Hyödynnä kotona ja muualla Windows 8-käyttöjärjestelmän ja MS Office 2013 -ohjelmiston ohjeita.

Ohjeet sijaitsevat kirjaston ANNI-aineistopalvelimella, johon saat yhteyden JAMKin verkon etäkäytön kautta. Ohjeita on myös Optiman Opinfoorumilla.

Koulutustarpeita varten ladattavat e-kirjat latauskoodeineen ovat henkilöstön intranetissa Tietohallinnon ohjeissa.

Lisätietoja
Pirjo.Pohjolainen@jamk.fi, informaatikko, kirjasto