Tule protoilemaan kevään viimeiseen iPad-työpajaan 17.4.

Kevään viimeinen iPad-työpaja pidetään 17.4.2012 Rajakadulla, klo 13-14, luokassa B114. Työpajan ohjelmassa on videon kuvaamista ja käsittelyä iPadilla. Lisäksi on mahdollisuus nähdä ja testailla kevään aikana käsittelyssä olleita lisälaitteita.

Tule kokeilemaan seuraavia laitteita:

• näyttösovittimia (kuinka liität iPadin televisioon tai videotykkiin)
  • Camera Connection Kit (kuvien siirtäminen kamerasta tai muistikortilta iPadiin)
  • AppleTV
  • kuulokemikrofoneja
  • USB- ja Bluetooth-näppäimistöjä
  • suojakuoria/koteloita
  • piirtokyniä ym. työkaluja iPadin käyttöön.
  • iPad 1, iPad 2 ja uusi iPad.

Vastailemme myös muihin mieltä askarruttaviin i-kysymyksiin.

Lisätietoja: verkkopedagogiikan suunnittelija Mari Varonen, koulutuksen kehittämispalvelut