Tweb

Tweb on JAMKin selainkäyttöinen asiakirjahallinnan väline, jossa voidaan käsitellä sekä JAMKissa laadittuja että muualta saapuneita asiakirjallisia tietoja.  Se mitä tietoja Twebissä käsitellään, määräytyy tiedonohjaussuunnitelman (TOS) mukaan. TOSsin rakenne näkyy Twebissä mm. asiakirjan tyyppiä valittaessa.  Nyt näkymä antaa vain osan tehtävistä ja asiakirjatyypeistä, sillä TOS valmistuu vähitellen. Kokonaisuudessaan TOS julkaistaan aikanaan JAMKin intrassa asiakirjahallinnon sivuilla.

Käytettävät linkit

Tweb toimii Internet Explorer -selaimella. Älä käytä selaimen painikkeita, kuten Edellinen– ja Seuraava -painikkeita. Myöskään hiiren kaksoisklikkaus tai Enter– painike eivät siirrä sinua seuraavaan vaiheeseen vaan Twebissä on käytettävä sen omia painikkeita.

Kirjautumissivulle

Kotoa ja työmatkoilla – kun verkkoyhteys on saatavilla – Twebiä voi käyttää vain etäyhteyden avulla.  Etäyhteydestä löydät tietoa täältä.

Ohjeet

Ohjeita ja opastusta Twebin käytössä löydät täältä.

Yhteyshenkilöt

Voit olla joko suoraan yhteydessä yksikkösi Tweb-tukihenkilöön tai sisällölliseen pääkäyttäjään Mirja Nojoseen (etunimi.sukunimin@jamk.fi/ p. 040 576 4450). Twebin teknisenä pääkäytäjänä toimii järjestelmäsuunnittelija Hannu Yli-Jylhä (etunimi.sukunimin@jamk.fi/ p. 040 745 5724). Voit myös ilmoittaa ilmoittaa tapauksesta Helpdeskin kautta.

Tweb-kouluttajana toimii Mirja Nojonen.

Yksiköiden Tweb-pääkäyttäjä/ tukihenkilöt ovat:

AOKK
Pääkäyttäjä/tukihenkilö: Eija Hirvi

HYVI
Pääkäyttäjä/tukihenkilö: Hanna Kontula

TEKNOLOGIA
Pääkäyttäjä/tukihenkilö: Kirsi Kemell

LIPA
Pääkäyttäjä/tukihenkilö: Merja Rastela

HALLINTO
Pääkäyttäjä/tukihenkilö: Asta Kuoppala