Työasemien hallintapalvelimien päivitys ja siitä aiheutuvat muutokset

Työasemien hallintapalvelimet päivitetään uuteen versioon 23.8. alkaen. Muutokset tapahtuvat pääsääntöisesti taustalla automaattisesti.

Käyttäjille näkyvät muutokset:

• Työaseman päivityksen yhteydessä poistuvat virtuaalisovellukset hetkeksi. Ne ladataan työasemaan automaattisesti päivityksen jälkeen. Ohjelmien asentuminen saattaa kestää muutaman tunnin. Mikäli jotain ohjelmia jää puuttumaan, kannattaa siitä ilmoittaa atk-tuelle http://helpdesk.jamk.fi -osoitteen kautta.
  • ”Advertised Programs” -kuvake poistuu työpöydältä. Uusi ohjelma löytyy start-valikosta: Start=>All Programs=>Microsoft System Center 2012=>Configuration Manager=>Software Center
    Pikakuvake lisätään työpöydälle kaikkien asennusten päätyttyä.