Uusin Windows 10 -versio nyt asennettavissa!

Henkilökunnan Windows 10 -koneille on nyt saatavilla uusin versiopäivitys (Windows 10 version 1803 / April 2018 update). Voit käynnistää asennuksen itse haluamallasi hetkellä.

Asennustoimenpiteet:

1) Käynnistä työpöydältä Software Center
2) Valitse vasemmasta valikosta ”updates”
3) Valitse ”Feature update to Windows 10 (Business editions)” ja valitse ”Install”
4) Järjestelmä pyytää hetken kuluttua koneen uudelleenkäynnistystä, jonka jälkeen asennus jatkuu. Asennuksen kesto uudelleen käynnistyksen jälkeen on hieman koneesta riippuen noin 30 minuuttia. Käynnistyksen ajankohdaksi kannattaa siis valita hetki, jolloin konetta ei tarvitse.
5) Asennus on valmis, kun kirjautumisruutu on näkyvissä normaalisti. Kaikki asennetut ohjelmat ja tiedostot säilyvät päivityksessä.

Ongelmatilanteissa ota yhteys IT-tukeen.

HUOM! Mikäli asennusta ei tehdä manuaalisesti kesän aikana, asentuu päivitys automaattisesti pe 31.8.2018 klo 12.00 alkaen.