Vanha OWA for Android/iOS -sovellus lakkaa toimimasta 15.5

Microsoft ilmoitti, että se valmistelee O365-postilaatikoiden käyttämiseen tarkoitettujen vanhojen OWA for iPhone, iPad and Android -sovellusten tuen lopettamista. Sovellukset katoavat kyseisten mobiilialustojen kauppapaikoista huhtikuussa ja ne lakkaavat kokonaan toimimasta 15.5.2018.

Tilalla on jo pidemmän aikaa ollut käytettävissä uudempi ja monipuolisempi ”Outlook for iOS” ja ”Outlook for Android”. Suosittelemme poistamaan vanhan sovelluksen ja asentamaan uudemman version sen tilalle jo nyt.

Tuttuun tapaan saat apua yksiköiden paikalliselta IT-tuelta, mikäli et halua tehdä toimenpidettä omatoimisesti.