Lyhytaikainen vierailijatunnus

VierailijaLuennoitsijoita ja vierailijoita kutsuttaessa varmistetaan käyttäjätunnusten oikeaoppinen käyttö ja pääsy tiloihin.

Käyttäjätunnus vierailijalle

Lyhytaikaista tarvetta varten luovutettava käyttäjätunnus on ns. kertakäyttötunnus, joka on voimassa 1-5 päivää. Sillä voi mm. kirjautua työasemille, tallentaa kotihakemistoon ja tulostaa pienen määrän dokumentteja (Huom! JAMKin langaton WLAN-verkko on avoin, eli sen käyttö ei edellytä verkkotunnusta lainkaan).

Kertakäyttötunnus luovutetaan vierailijalle ennen tilaisuuden alkua, tähän on hyvä varata hetki aikaa. Henkilöllisyyspapereita ja allekirjoitusta vastaan luovutettava tunnus on voimassa yleensä kuluvan päivän. Tunnuksen käyttäjää sitovat verkon käyttösäännöt.

Vierailijakäyttäjätunnusten luovutuspaikat ovat ensisijaisesti seuraavat:

• aulapalvelu (Pääkampus puh. 040 760 6957 ja Puistokatu puh. 050 5389210 , Lutakon kampus puh.  040 775 9058, Luonnonvarainstituutti puh. 040 528 4435)
  • Yksikön IT-Helpdesk (huom, Pitkäkadun kampuksella it-tuki paikalla torstaisin, puh. 040 5142 911 ).