WEB-raportoinnin salasanat muuttuvat

Kirjanpito-ohjelman järjestelmäpäivityksen vuoksi joudutaan kaikki WEB-raportoinnin salasanat generoimaan uudelleen käyttäjille. Saat salasanan muuttumisesta viestin sähköpostiisi. Kirjaudu web-raportointiin ensimmäisellä kerralla viestissä olevalla salasanalla. Käyttäjätunnukset pysyvät ennallaan.

Vanha WEB-raportointilinkki ei enää toimi, joten korvaa selaimen suosikkeihin tallentamasi osoite tällä: https://intime.jamk.fi/inrep-jamk/login.do

Ohje WEB-raportoinnista (mm. salasanan vaihtaminen): https://intra.jamk.fi/talous/Documents/Web-raportointiohje.pdf