Webfile

Webfile -palvelun avulla käyttäjät pääsevät käsiksi omaan kotihakemistoon ja yhteisiin levyalueisiin www-selaimen avulla. Käyttäjät voivat ladata tiedostoja omalle koneelle tai lähettää tiedostoja palvelimelle.

Palvelu löytyy osoitteesta webfile.jamk.fi ja sinne kirjaudutaan omilla verkkotunnuksilla.

Huomioitavaa:

• Uloskirjautumisen yhteydessä osa selaimista näyttää uuden kirjautumisruudun. Käyttäjän pitää valita ”Cancel”, jotta selaimella pääsee jatkamaan eteenpäin. Ongelma johtuu tietoturva-asetuksista, jolla estetään pääsy takaisin palveluun selaimen back-painikkeen avulla.
  • Javascript tulisi olla päällä käytettävässä selaimessa
  • Siirrettävän tiedoston maksimikoko on 512MB