Windows 10 ilmaiseksi opiskelijoille

Jyväskylän Ammattikorkeakoulu tarjoaa MS oppilaitossopimuksen myötä opiskelijoilleen ilmaisen Windows 10 Education -lisenssin. Tilaus tehdään omalla verkkotunnuksella yhteistyökumppanin verkkokaupasta osoitteesta http://jamk.onthehub.com

Huom! Valitse tilattaessa tuotteeksi ”Windows 10 Education (Multilanguage)”, sillä ladattavissa on myös ominaisuuksiltaan rajoitetumpi N-versio.

Windows 10:n Education -versio tarjoaa enemmän ominaisuuksia verrattuna home/pro -versioihin.

Tuotetukea JAMK ICT-Palvelut ei ikävä kyllä voi tarjota kotikoneille.

windows-10-student-250x250-v3