Windows 7 service pack 1 päivitys – Windows 7 service pack 1 roll-out

Windows 7 Service pack 1 päivitys on laitettu jakoon kaikille työasemille, joista se vielä puuttuu. Service pack 1 sisältää korjauksia käyttöjärjestelmän toimivuuteen. Itse käyttöliittymään ym. ei tule muutoksia.

Käyttäjä voi itse asentaa päivityksen haluamallaan hetkellä klikkaamalla oikeaan alareunaan ilmestyvää keltaista varoituskolmiota. Päivityksen asentuminen kestää koneen tehosta riippuen noin 15-60 minuuttia. Päivityksen aikana konetta voi käyttää normaalisti, mutta se saattaa toimia normaalia hitaammin.  Normaalia raskaammasta asennusprosessista johtuen on suositeltavaa käynnistää asennus vasta päivän päätteeksi tai poistuttaessa koneelta palaveriin tms.

Huom! Mikäli Service pack 1:n asennusta ei ole tehty 3.11.2011 klo 11:00 mennessä, se asennetaan järjestelmän toimesta pakotetusti.

Windows 7 service pack 1 update roll-out to workstations at JAMK. Service pack contains several fixes to operating system functionality. User interface is not going to change at all.

Users can install update from icon in notification area, by clicking the yellow warning triangle. Update process can take anything from 15 to 60 minutes. Workstation can be used normally while installation, but it may respond slower than usually and that is why it is recommended to start installation after work hours or just before going to lunch etc.

Notice! If Service pack 1 is not istalled on 3.11.2011 11:00 AM, it will be installed automatically by system.