Yammer-viestit eivät ole roskapostia

Muutamat huolestuneet käyttäjät ovat ilmoittaneet saaneensa sähköpostiviestejä JAMKin nimissä Yammer.comista. Ilmoituksessa kerrotaan Yammer-tunnuksen aktivoinnista ja pyydetään viemään aktivointiprosessi loppuun. Tällä kerralla ilmoitus on ihan aito, vaikka se kieltämättä roskapostilta/phishingiltä näyttääkin. Yammer-palvelua on konfiguroitu käyttöön tämän viikon aikana ja se on hieman liian innokas lähettämään kaikenlaisia tervetuloviestejä, vaikka asetuksissa ne olisikin estetty (koska määrittelyt ovat vielä osittain kesken).

Yammerista yleisesti sen verran, että se on Microsoftin vastaus yritysten/oppilaitosten sisäiseen tarpeeseen keskustella ja luoda ryhmiä samaan tapaan kuin vaikkapas Facebookissa. Yammer integroituu Office365:een, mutta tällä hetkellä integrointi on vielä hieman raakile. Tarkoitus olisi, että jatkossa Yammeria voi käyttää myös suoraan Elmosta.

https://www.yammer.com/jamk.fi/