Adobe Connect Prossa vikatilanne

Funetin/CSC:n ylläpitämässä Adobe Connect Pro -ympäristössä on vikatilanne, joka estää palvelun käytön. Palvelussa on ollut muitakin ongelmia muutaman viime viikon ajan (ns. proxy-error) ja ilmeisesti niiden korjaaminen on nyt johtanut tähän suurempaan suunnittelemattomaan katkokseen. Vika ei koske pelkästään JAMKia, vaan käytännössä koko pohjoista korkeakoulumaailmaa.

JAMKin ICT-Palveluiden osalta tilanteeseen ei voida vaikuttaa, koska palvelu on tosiaan CSC:n ylläpitämä.

Päivitys 27.1 klo 14:03:
ACP:n ongelmat näyttävät jatkuvan edelleen. Välillä palvelu näytti jo olevan kunnossa, mutta raporttien perusteella ongelmia ilmenee edelleen satunnaisesti. Funetin puolelta ei ole kerrottu mitään uutta asiaan liittyen, mutta tätä uutista päivitetään jos ja kun saadaan jotain selvyyttä.

Päivitys 2.2. klo 14:03:
Aamupäivän aikana ollut ongelmia, nyt toimii taas.

Päivitys 11.2. klo 16:55:
Muutaman päivän ajan palvelu toimi kohtuullisen vakaasti, mutta nyt on taas alkanut kuulumaan ilmoituksia ongelmista. Palautteet on toimitettu Funetille, toivotaan pikaista korjausta.

Päivitys 17.2. klo 11:30:
Tänään aamusta oli jälleen ongelmia. Tällä kerralla kirjautumissivu ei auennut, mutta se on tätä kirjoitettaessa jo korjattu. Erillinen tiedote aiheesta täällä (mukana myös ohje takkuilevan neuvotteluhuoneen korjaamiseksi).