Adobe Creative Cloud -sovellukset opiskelijoiden käytettävissä väliaikaisesti.

Koulujen sulkemisen vuoksi Adobe on mahdollistanut Creative Cloud -tuotteiden käytön myös opiskelijoiden omissa koneissa.
Tuotteet ovat käytössä 6 heinäkuuta asti tai kunnes Adobe toisin päättää.

Käyttöönotto:

1. Mene osoitteeseen https://creativecloud.adobe.com
  2. Kirjoita email address kenttään JAMKin sähköpostiosoitteesi ja valitse Next
  3. Sinut siirretään JAMKin kirjautumispalvelimelle. Kirjaudu sisään JAMKin käyttäjätunnuksilla.
  4. Kirjautumisen jälkeen valitse oikealta Quick Links -kohdan alta Install Creative Cloud App
    • Tai voit halutessasi asentaa myös tarvittavan ohjelman suoraan. Creative Cloud App asentuu aina tuotteiden mukana
  5. Asenna ohjelma annettujen ohjeiden mukaisesti
  6. Käynnistä Adobe Creative Cloud -ohjelma. Kirjautuminen tapahtuu samalla tapaa kuin creativecloud.adobe.com -osoitteeseen.
  7. Voit asentaa haluamasi ohjelmat Apps -valikosta

Adoben omat ohjeet englanniksi löytyvät täältä.