Eduroam-verkkovierailupalvelu

Eduroam on kansainvälinen langaton WLAN-verkkovierailupalvelu. Monissa korkeakouluissa on tarjolla Eduroam-niminen WLAN- verkko, jonne voit kirjautua omalla JAMKin käyttäjätunnuksellasi.

Lisää tietoa Eduroamista: https://www.eduroam.fi/
(Em. sivulla mainittua asennuspakettia ei tarvita. Liity vain päätelaitteellasi eduroam-nimiseen WLAN-verkkoon, kirjoita tunnus, salasana ja hyväksy mahdollinen sertifikaatti-ilmoitus.)

Verkkoon kirjauduttaessa tunnus annetaan muodossa:

Henkilökunta: käyttäjätunnus@jamk.fi
Opiskelijat: opiskelijanumero@student.jamk.fi

Jotkin päätelaitteet tarvitsevat verkosta tarkemmat tiedot ja ne voit tarvittaessa luntata tästä:

EAP Method/EAP-Menetelmä: PEAP
Phase 2 authentication/todennus: None
CA Certificate/CA Varmenne: ”Use system certificates” tai jos se ei ole mahdollista, valitse ”do not validate”
Domain/Verkkotunnus: jamk.fi
Identity/Tunnistetiedot: tunnus@jamk.fi tai opiskelijoilla tunnus@student.jamk.fi
Anonymous identity/Nimettömät tunnistetiedot: jätä tyhjäksi
Password/Salasana: oma salasanasi

HUOM! etunimi.sukunimi -muotoiset osoitteet eivät toimi Eduroamissa. Käytä käyttäjätunnusta!